Servicii Stomatologice DentAngelo

Tratamente de urgență

Tratamente stomatologice de urgență și prevenție în București

Bucureștenii care au nevoie de tratamente stomatologice de urgență și prevenție în București pot veni cu încredere la clinica stomatologică DentAngelo. Dacă te afli printre ei, atunci citește rândurile următoare și descoperă serviciile stomatologice profesionale. Nu lăsa o urgență stomatologică să-ți strice ziua. Vino cu încredere la noi și tratează-te corespunzător. Tratăm fiecare situație cu promptitudine și profesionalism.

Ideal ar fi să nu lași problema dentară să se agraveze atât de mult încât să ai nevoie de o intervenție stomatologică de urgență. Prevenția este eficientă și dă mereu rezultatele pe care le vrei, fără a avea de-a face cu neplăcerile pe care încerci să le eviți.

Dacă ai nevoie de un tratament stomatologic de urgență în București, știi unde să vii: la DentAngelo. Vei găsi la noi medici stomatologi cu experiență, tehnică dentară modernă și principii profesionale de funcționare.

De ce să alegi clinica stomatologică DentAngelo pentru urgențe dentare?

Specialiști cu experiență. Echipa noastră de medici stomatologi este instruită și experimentată în tratarea corectă a unei game largi de urgențe.

Tehnică dentară modernă. Clinica este dotată cu aparatură și instrumente de calitate, menite să asigure cele mai eficiente intervenții. Doctorii DentAngelo vor asigura o îngrijire precisă și rapidă.

Tarife competitive în București. Avem o politică de prețuri accesibilă pentru toată lumea, mai ales când vine vorba de intervenții dentare de urgență.

Ce este o urgență stomatologică? Cum poate fi tratată?

Dacă ai ajuns la această pagină, înseamnă că știi că ceva este în neregulă cu dantura și ai nevoie urgent de ajutor. Timpul nu este aliatul tău în acest moment deoarece treci printr-o problemă dentară care te afectează fizic și mental. Așadar, o urgență stomatologică poate veni în mai multe forme, în funcție de toleranța la durere până la trauma de a vedea un dinte fracturat sau un abces.

Situațiile pot evolua rapid, motiv pentru care problema poate tranzita rapid.

Urgențele stomatologice sunt la fel de importante ca orice altă problemă medicală și trebuie să avem grijă să nu le neglijăm, deoarece se pot produce sechele permanente sau pot necesita tratamente mai complexe și mult mai costisitoare.

În general, tratamentul stomatologic de urgență este necesar în cazul infecției însoțite de dureri agresive, febră și umflarea zonei respective, dacă pierdem o plombă sau altă lucrare restaurativă și se produc leziuni ale limbii sau buzelor, atunci când un dinte iese din alveolă sau se fracturează în urma unui traumatism, dacă durerea dentară este severă și se extinde spre urechi sau gât, sau dacă există sângerări abundente în cavitatea bucală.

Mai bine previi decât să ajungi la intervenții dentare de urgență.

În timp ce suntem pregătiți 100% pentru a trata urgențele stomatologice, credem cu tărie în puterea extraordinară a prevenției. La clinica DentAngelo, prevenția reprezintă o prioritate în activitățile medicilor. Vrem să ridicăm nivelul de conștientizare al unor măsuri ce pot limita șansele clienților de a ajunge la urgențe. Măsurile noastre de prevenție includ:

Consultații periodice: ai nevoie de o monitorizare constantă a stării sănătății orale. În acest mod, vei preveni problemele dentare cu efecte negative în timp.

Educație pentru îngrijirea orală zilnică: echipa DentAngelo îți poate oferi informații utile despre periajul dentar, alegerea unei ațe de calitate dar și a altor produse de îngrijire orală.

Conștientizare a importanței unei alimentații sănătoase: ai grijă ce mănânci și noi vom avea mai puțină treabă cu dinții tăi. Încearcă să ai o alimentație cât mai sănătoasă, fără alimente și băuturi bogate în zahăr. Moderație este binevenită în toate demersurile noastre.

Care sunt problemele dentare ce necesită tratamente stomatologice de urgență?

Fiecare urgență stomatologică vine cu un set de particularități pe care medicul trebuie să le adreseze cu meticulozitate. Pentru a evita situațiile de urgență, ar fi recomandat să mergi periodic la medicul stomatolog pentru consultații dentare. Prevenția este cheia sănătății orale și în același timp, chiar și a celei financiare.

Abces vestibular, palatinal sau parodontal

Abcesul poate apărea în jurul rădăcinii dintelui sau în spațiul dintre gingie și dinte; abcesul dentar acut se manifestă printr-o inflamație localizată cu o colecție de puroi delimitată de țesuturile din jur. Țesutul care acoperă abcesul este roșu și congestionat, iar starea generală a pacientului poate fi alterată.

Traumatisme dento-alveolare: avulsie, luxații, fracturi

Tratamentul de urgență al traumatismelor dento-alveolare constă în reducere (repunerea fragmentelor în pozițiile lor anatomice), imobilizare fracturi sau extracție dentară.

Avulsia dentară reprezintă extracția accidentală a unui dinte din alveola sa. Dacă dintele este permanent se poate încerca replantarea, dar dacă este de lapte, replantarea nu este necesară. Replantarea dintelui este posibilă doar în limita a 30 – 60 de minute de la accident și dacă dintele este integru. Pentru pacienți: în cazul unei avulsii, apucă dintele de coroană, clătește-l ușor cu apă și repoziționează-l pe arcadă până ajungi la medic; în caz contrar îl poți ține în lapte sau apă cu puțină sare.

Luxația dentară reprezintă deplasarea anormală a dintelui în alveola sa, aceasta fiind produsă de leziunea traumatică a ligamentului alveolodentar. Tratamentul de urgență înseamnă repoziționarea (manuală sau chirurgicală) dintelui în alveolă, urmată de imobilizare. Pentru dinții temporari se recomandă extracția.

Pulpita acută: Forma acută a pulpitei – inflamarea pulpei dentare – apare mai ales la copii și adolescenți și se manifestă prin durere pulsantă care se intensifică atunci când pacientul stă jos sau se apleacă, hipersensibilitatea dintelui afectat la rece sau fierbinte, schimbarea culorii dintelui sau umflarea gingiei sau a obrazului.

Parodontita apicală acută

Afecțiunea se caracterizează prin inflamarea apexului (vârful rădăcinii dintelui), în urma unui traumatism sau a unui proces infecțios. Parodontita apicală acută se manifestă prin durere persistentă și câteodată febră, iar în dreptul rădăcinii dintelui gingia este roșie și dureroasă. Tratamentul de urgență este drenajul endodontic sau osteotomia transmaxilară.

Hemoragie postextracțională

Aceasta poate apare la 3 – 4 zile de la extracție, spontan sau provocată de un traumatism. Tratamentul de urgență constă în toaletă, sutură, eventual chiuretaj.

Alveolite

Alveolita reprezintă o infecție localizată în locul de unde a fost extras un dinte. Durerea este vie și apare a doua sau a treia zi de la extracție. Tratamentul de urgență al alveolitelor sunt spălaturi, conuri antibiotice, eventual chiuretaj.

Pericoronarita

Este vorba despre o infecție apărută în urma dificultăților de erupție dentară – fie dintele nu are suficient spațiu, fie este acoperit de o porțiune de țesut sub care rămân blocate resturi alimentare. Iritația este minoră și apare cel mai adesea în cazul molarilor de minte.

Traumatisme maxilo-faciale

Orice traumatism ce implică sângerare și / sau fractură în zona maxilo-facială reprezintă o urgență majoră, ce necesită tratament de urgență: hemostaza (oprirea sângerării), urmată de imobilizarea temporară.

Luxația articulației temporo-mandibulară

Aceste luxații pot avea mai multe forme clinice. Tratamentul de urgență constă în reducerea (repunerea fragmentelor în pozițiile lor anatomice) și imobilizarea temporară a articulației.

Stomatite acute, gingivostomatite ulceronecronice

Înțelegem că situațiile de urgență pot fi extrem de stresante și dureroase. Știm că o urgență stomatologică nu poate fi planificată, motiv pentru care suntem mereu pregătiți să asigurăm acces la servicii de calitate. Tratamentul de urgență constă în spălături și badijonări cu soluții antiseptice sau antibiotice și alte tipuri de intervenții în funcție de fiecare caz în parte.

Contactează-ne pentru a beneficia de un tratament de urgență!

Dacă, din nefericire, ești pus în situația de a căuta un tratament stomatologic de urgență, atunci programează-te online folosind formularul de contact sau sună-ne la numărul de telefon 0761 340 001!

Te putem ajuta să depășești momentul dificil și apoi începem un program de prevenție a altor situații similare! Suntem alături de tine în momentele care contează.

Programează o vizită

Clinica DentAngelo

Descrie problema ta, fă o programare și primește cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri sau sună

 

0761 340 001

GDPR

9 + 15 =

Salvăm zâmbete

Pentru toată viața

Clinica stomatologică DentAngelo este stabilită în Chiajna și oferă servicii excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să te facem să te simți confortabil într-un mediu sigur și primitor.

Stomatologie generală

Îngrijire orală completă și prevenție, tratamente dentare diverse și restaurări, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implanturi dentare

Soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, redând funcționalitatea și estetica zâmbetului. Rezultate naturale.

Chirurgie

Proceduri chirurgicale precise, pentru tratamente complexe și rezolvarea problemelor dentare cu succes.

Albire dentară

Metodă non-invazivă pentru un zâmbet strălucitor, îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, pentru un aspect mai atrăgător.

Detartraj ultrasunete

Metodă eficientă și nedureroasă de îndepărtare a tartrului și a plăcii bacteriene, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.

Cavități

Tratarea cavităților implică îndepărtarea țesutului afectat și restaurarea dintelui cu materiale durabile și estetice.

Lifting de sinus

Procedură chirurgicală pentru a mări volumul osoasei în zona sinusurilor, pregătind terenul pentru implanturi dentare stabile.

Proteză totală

Restaurare dentară prin înlocuirea completă a dinților lipsă, restabilind funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului.

Programează-te pentru a beneficia de servicii stomatologice DentAngelo

Dacă ești în căutarea unui serviciu stomatologic de calitate în București, programează-ți prima vizită la clinica noastră. Experimentează îngrijirea dentară de tip DentAngelo și sigur vei descoperi o cale sigură și confortabilă către o sănătate orală de invidiat. Împreună, vom crea un plan de îngrijire stomatologică care să-ți mențină zâmbetul strălucitor.

Ne actualizăm constant cunoștințele și investim în dezvoltarea unor abilități noi pentru a le asigura tuturor pacienților acces la servicii stomatologice de calitate. Fie că ai nevoie de profilaxie dentară, protetică dentară, parodontologie, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolară, stomatologie infantilă, tratament endodontic, tratamente și terapii stomatologice, consultații sau tratamente de urgență, vino la clinica noastră și te vom ajuta să obții rezultatele dorite.

Un zâmbet sănătos este și frumos. Investește inteligent în sănătatea orală.