Servicii Stomatologice DentAngelo

Tratament endodontic

Clinica DentAngelo în București: Tratamente endodontice moderne

Ai nevoie de un tratament endodontic modern în București pentru a zâmbi din nou fără retineri. Dorești un medic stomatolog care să identifice din timp caria dentară și să o trateze cu precizie. Din păcate, uneori caria dentară poate evolua până la un punct ce obligă doctorul să acționeze în interiorul dintelui.

Dacă caria a început să afecteze pulpa dentară și simți durere și probleme în masticație, atunci ai nevoie de ajutor specializat. La clinica DentAngelo vei găsi specialiști în endodonție, care pot trata eficient camera pulpară și canalul radicular, în funcție de fiecare caz în parte.

Endodonția este tehnica stomatologică care implică o deosebită atenție și îndemânare din partea medicului stomatolog.

Programează-te cu încredere pentru un consult stomatologic la clinica noastră. Specialiștii DentAngelo vor determina dacă ai nevoie de un tratament endodontic profesionist, aplicat la specificul cazului tău.

Există cazuri simple și complexe. Fie că ai nevoie de o ședință de tratament sau mai multe, doctorii DentAngelo vor elimina infecția și proteja dintelui împotriva altor probleme similare.

Ce este endodontia și cum te poate ajuta?

Endodontia reprezintă o specialitate a medicinei dentare care ajută pacientul să trateze dinții afectați grav de probleme dentare majore. Mulți bucureșteni doresc să afle ce este endodontia și cum îi poate ajuta să obțină un nivel ridicat de sănătate orală.

Etimologia cuvântului „endodontia” ne aduce în vremea Greciei Antice deoarece termenul provine de la „endon” care se traduce „interior”, respectiv „odontos” ce înseamnă „dinte”. Medicul specializat în endodontie va interveni în interiorul dintelui pentru a-i reda sănătatea.

Totul despre tratamentele endodontice moderne în București

Echipa medicală DentAngelo care oferă tratamente endodontice are expertiza necesară pentru a livra rezultatele dorite. În urma tratamentului endodontic, vei observa câteva schimbări imediate în sănătatea ta orală:

 • Nu mai simți durere;
 • Nu mai ai dinții afectați de infecții;
 • Poți mânca în liniște și fără să simți durere;
 • Îți recuperezi aspectul estetic;
 • Te bucuri de interacțiuni sociale fără povara zâmbetului ascuns;

Profită de experiența medicilor stomatologi DentAngelo și beneficiază de un tratament endodontic personalizat și fără durere. Scapă de problemele dentare cu ajutorul nostru.

Cazuri specifice endodonției și indicațiile tratamentelor de canal sunt:

 • carii severe ce au evoluat mult în timp, ducând la infectarea și necrozarea nervului cu efecte negative asupra țesutului osos din jurul dintelui, care se pot manifesta prin abcese sau inflamarea parodonțiului (parodontite);
 • carii profunde tratate, dar care totuși determină sensibilitatea dintelui la cald și la rece;
 • fracturi accidentale ale dinților care duc la deschiderea camerei pulpare cu afectarea nervului.

În ce constă tratamentul canalului radicular?

Tratamentul canalului radicular se desfăşoară în mai multe etape, necesitând mai multe vizite la cabinet, în funcţie de situaţia indentificata in urma consultului. Etapele pot presupune:

 • În primul rând, se creează accesul prin spatele dintelui, dacă este dinte frontal, sau prin coroană, dacă este molar/premolar;
 • După îndepărtarea pulpei afectate (pulpectomie), camera pulpară şi canalele radiculare sunt curăţate, lărgite şi dezinfectate în vederea obturaţiei;
 • Dacă intervenţia necesită mai multe vizite, se inserează o obturaţie temporară în deschiderea coronară pentru a proteja dintele;
 • Obturaţia temporară este apoi îndepărtată, efectuându-se obturaţia permanentă a camerei pulpare şi canalului radicular. În fiecare canal se introduce un material cauciucat numit gutapercă şi se sigilează prin cimentare. În unele cazuri, în canal se inserează un pivot din metal sau fibră de sticlă, pentru susţinerea structurii;
 • Ultima etapă constă în reconstrucţia coronară a dintelui, pentru remodelare şi aspect estetic. Dacă distrugerea dintelui este avansată, va fi necesară inserarea unui pivot pentru reconstrucţie, înainte de montarea coroanei.

Clinica DentAngelo te ajută să scapi de afecțiuni dentare în București! Tratamentul endodontic de canal poate speria pacientul care nu cunoaște multe lucruri despre ce presupune acesta.

Din acest motiv, doctorii noștri vor discuta cu tine. Îți oferim informații detaliate despre endodontie, tratamentele endodontice aplicabile afecțiunii tale și cum să te recuperezi mai ușor.

Programează-te la un consult endodontic și vom găsi tratamentul optim!

Programează o vizită

Clinica DentAngelo

Descrie problema ta, fă o programare și primește cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri sau sună

 

0761 340 001

GDPR

1 + 15 =

Salvăm zâmbete

Pentru toată viața

Clinica stomatologică DentAngelo este stabilită în Chiajna și oferă servicii excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să te facem să te simți confortabil într-un mediu sigur și primitor.

Stomatologie generală

Îngrijire orală completă și prevenție, tratamente dentare diverse și restaurări, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implanturi dentare

Soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, redând funcționalitatea și estetica zâmbetului. Rezultate naturale.

Chirurgie

Proceduri chirurgicale precise, pentru tratamente complexe și rezolvarea problemelor dentare cu succes.

Albire dentară

Metodă non-invazivă pentru un zâmbet strălucitor, îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, pentru un aspect mai atrăgător.

Detartraj ultrasunete

Metodă eficientă și nedureroasă de îndepărtare a tartrului și a plăcii bacteriene, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.

Cavități

Tratarea cavităților implică îndepărtarea țesutului afectat și restaurarea dintelui cu materiale durabile și estetice.

Lifting de sinus

Procedură chirurgicală pentru a mări volumul osoasei în zona sinusurilor, pregătind terenul pentru implanturi dentare stabile.

Proteză totală

Restaurare dentară prin înlocuirea completă a dinților lipsă, restabilind funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului.

Programează-te pentru a beneficia de servicii stomatologice DentAngelo

Dacă ești în căutarea unui serviciu stomatologic de calitate în București, programează-ți prima vizită la clinica noastră. Experimentează îngrijirea dentară de tip DentAngelo și sigur vei descoperi o cale sigură și confortabilă către o sănătate orală de invidiat. Împreună, vom crea un plan de îngrijire stomatologică care să-ți mențină zâmbetul strălucitor.

Ne actualizăm constant cunoștințele și investim în dezvoltarea unor abilități noi pentru a le asigura tuturor pacienților acces la servicii stomatologice de calitate. Fie că ai nevoie de profilaxie dentară, protetică dentară, parodontologie, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolară, stomatologie infantilă, tratament endodontic, tratamente și terapii stomatologice, consultații sau tratamente de urgență, vino la clinica noastră și te vom ajuta să obții rezultatele dorite.

Un zâmbet sănătos este și frumos. Investește inteligent în sănătatea orală.