Parodontologie

servicii parodontologie in bucuresti

Tratarea bolii parodontale: Parodontologie

Parodontologia se ocupa cu profilaxia si tratamentul bolilor care afecteaza aparatul de sustinere al dintelui pe arcada dentara. Intre dinte si os exista un spatiu de aproximativ 0,2 – 0,3 mm, aici aflandu-se sistemul ligamentar care care are aspectul unui hamac, cu un capat fixat pe dinte si celalalt pe os.

Bolile tesuturilor peridentare, incluzand gingivitele si parodontitele, sunt infectii serioase, care lasate netratate, pot duce la pierderea dintilor. Cuvantul periodontal vine din greaca si inseamna ” in jurul dintelui”. Parodontiul este format din gingie si sistemul ligamento-osos de sustinere a dintelui. Sanatatea dintelui si durata existentei pe arcada depind in mod deosebit de sanatatea tesuturilor parodontale.

In parodontologie, DentAngelo ofera tratamente precise, care ajuta patientul sa-si salveze dintii. Incepeti cu o consultatie parodontologie si medicii DentAngelo vor stabili cel mai bun tratament de urmat. In acest mod, aveti parte de tratament personalizat pentru tratarea parodontozei si a altor afectiuni ce pot afecta negativ gingiile. Specialistii nostri te pot ajuta.

Share:

Color Skin

Nav Mode