Servicii Stomatologice DentAngelo

Implanturi dentare

Clinica stomatologică – Implanturi dentare în București

Din ce în ce mai mulți oameni din București caută clinici stomatologice cu implanturi dentare de calitate și personal calificat să le folosească. Ai ajuns la clinica DentAngelo deoarece dorești să înlocuiești dinții lipsa cu implanturi dentare. Te invităm la un consult comprehensiv pentru a înțelege natura problemei dentare și cum implantul poate fi soluția optimă de remediere.

Implanturile dentare disponibile în clinica noastră sunt atent selectate pentru a fi compatibile cu organismul uman și receptate corespunzător.

Specialiștii DentAngelo în implantologie dentară îți vor fi alături din primul moment până la fazele de recuperare. Nu vei fi singur și vei primi toate informațiile necesare pentru a înțelege cum te poate ajuta implantul dentar să zâmbești din nou.

Ce este implantul dentar?

În ciuda faptului că mulți bucureșteni vor implanturi dentare, puțini investesc timp pentru o documentare amplă a subiectului. Dacă te întrebi ce este implantul dentar, atunci îți vom spune noi: este o tehnică modernă și o soluție eficientă pentru remedierea unor probleme dentare grave. De asemenea, implantul dentar este o alternativă eficientă la metodele clasice folosite în stomatologie.

Din punct de vedere tehnic, implantul dentar este o piesă din titan, zirconiu sau alt material 100% (în funcție de producător și tehnologia aleasă pentru realizarea implantului) compatibil cu organismul uman. Acest aspect ține de acceptul organismului a elementului alogen. Asemenea cazuri sunt extrem de rare, însă doctorii monitorizează cu strictețe fiecare pacient cu implant dentar.

Cine poate apela la implanturi dentare?

Doctorul poate recomanda, după consultarea pacientului, dacă acesta poate beneficia de pe urma implanturilor dentare. În mod normal, orice persoană peste 18 ani până la 70 de ani și chiar mai mult, poate beneficia de implanturi dentare în umplerea golurilor lipsa cauzate de dinții pierduți.

Cum se simte implantul dentar?

La fel ca oricare alt dinte natural. Prietenii și familia vor aprecia pasul făcut de tine în recăpătarea zâmbetului pierdut. Nimeni nu o să-ți spună că implantul dentar este diferit față de ceilalți dinți. La DentAngelo vei găsi medici implantologi cu experiență, atenți la detalii și cu acces la materiale de calitate. Noi putem oferi restaurări dentare complexe într-un mod care să asigure rezultate durabile și funcționale.

Dacă în anii precedenți, costurile pentru implanturile dentare erau oarecum prohibitive publicului larg, astăzi lucrurile s-au schimbat simțitor. Implantul dentar este la dispoziția persoanelor care doresc să înlocuiască dinții lipsa. În cazul lipsei unuia sau mai multor dinți, o metodă de tratament eficientă este puntea susținută de implanturi.

Cum se utilizează implantul dentar?

Medicii implantologi de la DentAngelo folosesc doar implanturi dentare de calitate care vor fi implantate cu profesionalism și atenție în arcada dentară. Vei fi uimit de impactul implantului dentar asupra vieții tale. Introducerea implantului din titan în os pe o perioada de timp în care implantul va fi osteointegrat.

DentAngelo are medici cu experiență în chirurgie dento-alveolară și cu certificate în implantologie, ceea ce înseamna ca te așteaptă o experiență sigură și cu rezultate pe termen lung. De asemenea, ai posibilitatea de a citi recenzii despre cum s-au simțit alți pacienți cu implanturi dentare puse de medicii DentAngelo.

Beneficii alegere implanturi dentare de la DentAngelo în București:

  • Implantul este mult mai confortabil.
  • Estetica dintelui și a gingiei este foarte asemănătoare dintelui natural.
  • Nu sunt afectați în nici un fel dinții vecini în timpul lucrării protetice și nici după.
  • Prin implant se înlocuiește și rădăcina dintelui, ceea ce ajută la menținerea nivelului osului în stadii estetice și funcționale specifice.
  • Pe toată durata tratamentului, pacientul este protezat provizoriu.
  • In cazul implanturilor este mai ușor de întreținut igiena cavității bucale.

Marele avantaj: implanturile dentare sunt o soluție dentară pe termen lung. Așadar, dacă o alegi, te poți bucura de ea între 15 și 20 de ani sau chiar mai mult, dacă implantul este îngrijit corect în fiecare zi.

Tratamentul prin implanturi dentare este singura alternativă în cazul pacienților nevoiți să poarte proteze mobile. Așadar, dacă vrei să apelezi în București la serviciile de implanturi dentare DentAngelo, contactează-ne cu încredere sau programează-te online!

Îți vom evalua starea dentară și stadiul sănătății orale. În acest mod vom determina dacă ești candidat potrivit pentru implanturi dentare.

Programează o vizită

Clinica DentAngelo

Descrie problema ta, fă o programare și primește cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri sau sună

 

0761 340 001

GDPR

4 + 11 =

Salvăm zâmbete

Pentru toată viața

Clinica stomatologică DentAngelo este stabilită în Chiajna și oferă servicii excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să te facem să te simți confortabil într-un mediu sigur și primitor.

Stomatologie generală

Îngrijire orală completă și prevenție, tratamente dentare diverse și restaurări, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implanturi dentare

Soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, redând funcționalitatea și estetica zâmbetului. Rezultate naturale.

Chirurgie

Proceduri chirurgicale precise, pentru tratamente complexe și rezolvarea problemelor dentare cu succes.

Albire dentară

Metodă non-invazivă pentru un zâmbet strălucitor, îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, pentru un aspect mai atrăgător.

Detartraj ultrasunete

Metodă eficientă și nedureroasă de îndepărtare a tartrului și a plăcii bacteriene, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.

Cavități

Tratarea cavităților implică îndepărtarea țesutului afectat și restaurarea dintelui cu materiale durabile și estetice.

Lifting de sinus

Procedură chirurgicală pentru a mări volumul osoasei în zona sinusurilor, pregătind terenul pentru implanturi dentare stabile.

Proteză totală

Restaurare dentară prin înlocuirea completă a dinților lipsă, restabilind funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului.

Programează-te pentru a beneficia de servicii stomatologice DentAngelo

Dacă ești în căutarea unui serviciu stomatologic de calitate în București, programează-ți prima vizită la clinica noastră. Experimentează îngrijirea dentară de tip DentAngelo și sigur vei descoperi o cale sigură și confortabilă către o sănătate orală de invidiat. Împreună, vom crea un plan de îngrijire stomatologică care să-ți mențină zâmbetul strălucitor.

Ne actualizăm constant cunoștințele și investim în dezvoltarea unor abilități noi pentru a le asigura tuturor pacienților acces la servicii stomatologice de calitate. Fie că ai nevoie de profilaxie dentară, protetică dentară, parodontologie, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolară, stomatologie infantilă, tratament endodontic, tratamente și terapii stomatologice, consultații sau tratamente de urgență, vino la clinica noastră și te vom ajuta să obții rezultatele dorite.

Un zâmbet sănătos este și frumos. Investește inteligent în sănătatea orală.