Clinica DentAngelo

Servicii stomatologice

Servicii stomatologice în București: ofertă completă pentru pacienți sănătoși

Ai nevoie de servicii stomatologice în București care să te ajute să scapi cu succes de anumite probleme dentare? Înțelegem deplin că sănătatea orală este o parte esențială a bunăstării tale. Zâmbetul curat și strălucitor contribuie simțitor la îmbunătățirea calității vieții.

La clinica stomatologică DentAngelo te așteaptă servicii stomatologice moderne și specialiști experimentați, care îți garantează sănătatea orală pe termen lung.

Ne angajăm să oferim cele mai bune servicii stomatologice din București, motiv pentru care investim în tehnologie și personal. Combinăm cele două elemente pentru a crea tratamente personalizate pe nevoile pacienților. Vei descoperi la DentAngelo o atmosferă profesională, dar confortabilă.

Clinica DentAngelo - Servicii stomatologice - Profilaxie

Clinica stomatologică DentAngelo

Profilaxie

Profilaxia dentară este cea mai simplă și ieftină metodă de tratament. Profilaxia constă dintr-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale. Mai mult, profilaxia previne și evoluția acestor afecțiuni odată ce ele au apărut.

Clinica stomatologică DentAngelo

Protetică

Datorită numeroaselor afecţiuni ale dinţilor şi sistemului lor de susţinere (parodonţiul marginal), disfuncţionalitatea cu incidenţa cea mai mare este edentaţia (lipsa dinţilor). Necesitatea refacerii integritatii aparatului dento-maxilar a generat dezvoltarea unei ramuri în cadrul medicinei dentare – protetică.

Clinica stomatologică DentAngelo

Parodontologie

Parodontologia se ocupă cu profilaxia și tratamentul bolilor care afectează aparatul de susținere al dintelui pe arcada dentară. Între dinte și os există un spațiu de aproximativ 0,2 – 0,3 mm, aici aflându-se sistemul ligamentar care are aspectul unui hamac, cu un capăt fixat pe dinte și celălalt pe os.

Clinica stomatologică DentAngelo

Implanturi dentare

Implantul dentar este o tehnică modernă și o soluție eficientă cu numeroase avantaje față de metodele clasice folosite în stomatologie. În cazul lipsei unuia sau mai multor dinți, o metodă de tratament excelentă este puntea susținută de implante.

Clinica stomatologică DentAngelo

Chirurgie dento-alveolară

Chiar dacă este vorba de o simplă extracție sau de o intervenție chirurgicală mai complexă, de oricare din aceste proceduri puteți beneficia cu succes în Clinica DentAngelo.

Clinica stomatologică DentAngelo

Pedodonție (stomatologie infantilă)

Atunci când este nevoie de intervenţia medicului stomatolog, specialiştii noştri tratează micii pacienţi prin metode neinvazive, într-o atmosferă destinsă şi primitoare. Anestezia prin inhalosedare este o metodă revoluţionară şi asigură o experienţă complet lipsită de durere!

Clinica stomatologică DentAngelo

Tratament endodontic

Este tehnica stomatologică care presupune o deosebită atenție și îndemânare din partea medicului stomatolog.
Câteva din indicațiile tratamentelor de canal sunt: carii severe ce au evoluat mult în timp, carii profunde tratate, dar care totuși determină sensibilitatea dintelui la cald și la rece; fracturi accidentale ale dinților care duc la deschiderea camerei pulpare cu afectarea nervului.

Clinica stomatologică DentAngelo

Terapii

Cabinetul nostru pune accentul atât pe rezistența în timp cât și pe estetica restaurărilor dentare. Astfel noi aplicăm tratamente moderne asupra cariilor dentare pe principiul preparațiilor minim-invazive, adică a îndepărtării stricte a dentinei cariate, și a obturării (plombării) cavităților rezultate cu materiale moderne care reprezintă adeziune directă la substanța dentară și care dau rezultate estetice deosebite.

Clinica stomatologică DentAngelo

Consultații

Consultația reprezintă primul contact pe care îl aveți cu cabinetul stomatologic.

Consultația constă în evaluarea stării de sănătate dentară a ta, realizându-se după un anumit protocol.

Clinica stomatologică DentAngelo

Tratamente de urgență

Urgențele stomatologice sunt la fel de importante ca orice altă problemă medicală și trebuie să avem grijă să nu le neglijăm, deoarece se pot produce sechele permanente sau pot necesita tratamente mai complexe și mult mai costisitoare. În general, tratamentul stomatologic de urgență este necesar în cazul infecției însoțite de dureri agresive, febră și umflarea zonei respective.

Salvăm zâmbete

Pentru toată viața

Clinica stomatologică DentAngelo este stabilită în Chiajna și oferă servicii excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să te facem să te simți confortabil într-un mediu sigur și primitor.

Stomatologie generală

Îngrijire orală completă și prevenție, tratamente dentare diverse și restaurări, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implanturi dentare

Soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, redând funcționalitatea și estetica zâmbetului. Rezultate naturale.

Chirurgie

Proceduri chirurgicale precise, pentru tratamente complexe și rezolvarea problemelor dentare cu succes.

Albire dentară

Metodă non-invazivă pentru un zâmbet strălucitor, îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, pentru un aspect mai atrăgător.

Detartraj ultrasunete

Metodă eficientă și nedureroasă de îndepărtare a tartrului și a plăcii bacteriene, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.

Cavități

Tratarea cavităților implică îndepărtarea țesutului afectat și restaurarea dintelui cu materiale durabile și estetice.

Lifting de sinus

Procedură chirurgicală pentru a mări volumul osoasei în zona sinusurilor, pregătind terenul pentru implanturi dentare stabile.

Proteză totală

Restaurare dentară prin înlocuirea completă a dinților lipsă, restabilind funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului.

Programează-te pentru a beneficia de servicii stomatologice DentAngelo

Dacă ești în căutarea unui serviciu stomatologic de calitate în București, programează-ți prima vizită la clinica noastră. Experimentează îngrijirea dentară de tip DentAngelo și sigur vei descoperi o cale sigură și confortabilă către o sănătate orală de invidiat. Împreună, vom crea un plan de îngrijire stomatologică care să-ți mențină zâmbetul strălucitor.

Ne actualizăm constant cunoștințele și investim în dezvoltarea unor abilități noi pentru a le asigura tuturor pacienților acces la servicii stomatologice de calitate. Fie că ai nevoie de profilaxie dentară, protetică dentară, parodontologie, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolară, stomatologie infantilă, tratament endodontic, tratamente și terapii stomatologice, consultații sau tratamente de urgență, vino la clinica noastră și te vom ajuta să obții rezultatele dorite.

Un zâmbet sănătos este și frumos. Investește inteligent în sănătatea orală.

Programează o vizită

Clinica DentAngelo

Descrie problema ta, fă o programare și primește cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri sau sună

 

0761 340 001

GDPR

10 + 5 =