Clinica DentAngelo

Prezentare clinică

Concept inovator, integrat, născut să răspundă celor mai înalte exigente în materia serviciilor medicale stomatologice.

Dent Angelo este un concept inovator, integrat, născut să răspundă celor mai înalte exigente în materia serviciilor medicale stomatologice.

Cu cele mai performante dotări existente la ora actuală și cu o echipă de medici dentiști tineri, cu înaltă calificare medicală și cu o ținută deontologică impecabilă, Dent Angelo a fost conceput pentru a oferi o experiență cât mai plăcută pacienților săi.

De la primul contact cu pacientul începem să construim, cu profesionalism, o relație pe termen lung, bazată pe încredere, disponibilitate, transparență, corectitudine.

Încercăm să ne diferențiem printr-o atitudine proactiva în relația cu pacientul și nu una reactivă, așa cum deseori se poate întâlni.

Ne asumăm prin campaniile noastre de conștientizare rolul de formatori în igienă dentară, plecând de la mottoul nostru „este mai ieftin să previi decât să tratezi”.

Un pacient informat va avea mai multe șanse să fie și sănătos. Ne adresăm în egală măsură tuturor categoriilor sociale venind în întâmpinarea lor cu diverse campanii, promoții, programe financiare accesibile.

De ce Clinica DentAngelo

Motive pentru care pacienții ne recomandă

Avantajele clinicii noastre

Locație accesibilă

Locație accesibilă locuitorilor din sectorul 6, cartierele Militari, Crângași, Giulești și localitățile limitrofe Bucureștiului, Chiajna, Dudu, Roșu, Ciorogârla, Dragomirești, Joița, Bâcu, Tărtășești, Domnești.

Aparatură de top

Clinica stomatologica DentAngelo se menține în topul celor mai performante clinici stomatologice, prin calitatea actului medical.

Program flexibil

Programul nostru este întotdeauna flexibil pentru a se potrivi cu cerinţele dvs. cu scopul de a influenţa munca şi afacerile dvs. cât mai puţin posibil.

Echipă cu experiență

Medicii noștri sunt printre cei mai recunoscuți în București atât pentru experiența pe care o dețin, cât și pentru calitatea intervențiilor.

DentAngelo

În cifre

Doctorii clinicii DentAngelo acordă o mare importanță prevenirii, educării pacienților în privința afecțiunilor dentare, cât și a comunicarii medic-pacient.

%

Pacienți mulțumiți

%

Intervenții de succes

%

Mulțumiți de personal

%

Recuperare rapidă

Clinica DentAngelo

Care este lista noastră de tratamente?

Clinica DentAngelo

Medicii noștri profesioniști și prietenoși

Dr. Octavian Angelescu

Stomatologie generală și implantologie

Dr. Lungu Alina

Endodonție și stomatologie generală

Dr. Fulga Radu

Stomatologie generală și Pedodonție

Dr. Adrian Angelescu

Stomatologie generală

 

Clinica DentAngelo

Asistenții noștri responsabili

As. Coca Alexandru

As. Radu Nicoleta

As. Enache Florentina

Clienții noștri

Testimoniale

Alexandra Dudica

Pacient

Am avut plăcerea de a face lucrarea în acest cabinet și sunt tare mulțumită. Servicii de nota 10, medici și asistente jos pălăria.

Radu Udrea

Pacient

E o clinica foarte bine dotata, cu personal amabil si profesional. Recomand clinica Dent Angelo tuturor!

Ilie Constantinescu

Pacient

Multumesc din suflet echipei de medici de la clinica Dent Angelo. Mi-au redat zambetul si increderea in mine, iar intregul tratament s-a desfasurat fara durere si fara probleme. O echipa profesionista pe care o recomand cu caldura!